Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan evgin hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tüm ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi elbet ki kapılardır. Bu baplar 360 kerte ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye reva halde üretilmeleridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. örgüda mevcut insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

çatı çışitalarında kullanılan baplar işçiliklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında yangın kapısı kullanılamaz ve insanlar karıneride kuşatılmış kalabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Kazalı sınıftaki emekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insan tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate aldatmaınarak zaruri adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın baplarının ve elan birgani yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın ne esenlandığını öğrenmek kabil yapı taşı durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin bulunmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları makul fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız boşaltma olmalarını sağlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page